роооро
Програма туру:
Наш маршрут: 1-й день: Приїзд в Ужгород.Зустріч з екскурсоводом. Екскурсія по місту,відвідування музеїв «Скансен»; Ужгородський з-к. Переїзд у Перечин на дегустацію їжі такого Ви ще не бачили 15 видів страв + узвар+фірмова сливовиця , 195 грн/людини. З давніх-давен підкова вважалася символом щастя, удачі та достатку. Але після відкриття ресторану з відповідною назвою «Підкова» - це ще й символ смачної і неперевершеної ЗАКАРПАТСЬКОЇ домашньої кухні. Ресторан «Корчма Підкова», став улюбленим місцем відпочинку як місцевих жителів, так і гостей краю, тобто нас з вами !!! Що й не дивно, адже закарпатці - гостинні, а кухня - одна з найсмачніших в світі! Як у великому казані змішалися смаки і аромати українських, польських, угорських, словацьких, єврейських і циганських страв. Отже ..дегустація 15 страв, та під сливовицю ... .Та під веселу музичку баяніста .... Буде дужжже ВЕСЕЛО.
16:00 Переїзд в с. Барвінок.У селі Барвінок знаходиться вишуканий комплекс з термальними басейнами «Золота Гора», який має доступ до термальних джерел з цілющою водою. Запрошуємо отримати насолоду від купання в басейні,джакузі та оздоровитися !!! Абонемент 250 грн/2 години.. Отже після купелі,я думаю,що Ви уже добре втомилися за день,їдемо на розміщення до готелю. Розміщення.ВЕЧЕРЯ.
2-й день:СНІДАНОК.Зустріч з екскурсоводом.Переїзд до урочища Берегвар замок «Шенборнів»; далі замок «Сент Міклош». Потім ми мандруємо у м.Мукачево.. Дегустація вин «Чизай».Після дегустації потрібно добре пообідати у кафе-100 грн..Далі музею «Паланок». Після екскурсії переїзд до готелю. ВЕЧЕРЯ. Вільний час
3-й день: СНІДАНОК.Звільнення номерів. Зустріч з екскурсоводом. Катання на підйомнику. огляд водоспаду Шипіт - Синевирський перевал (фотографування та огляд карпатських панорам) — о.Синевір (Обід) .Келечин (дегустація унікальної мінеральної води) — Відправлення додому.